Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 septembrie 2023. Român, erou la Viena. Tânărul a salvat de la înec un bărbat împins în canalul Dunării

Observator de bine, 21 septembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 21.09.2023, 15:25

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 21 septembrie 2023

1) Un român în vârstă de 37 de ani a devenit un adevărat erou la Viena. Tânărul a salvat de la înec un bărbat împins în canalul Dunării de către un necunoscut.

2) 60 de jurnalişti şi scriitori de turism din lume au rămas uimiţi de comuna Fundata. Invitaţi la Braşov pentru a vizita zona, aceştia s-au bucurat de peisajele ca în poveşti şi mâncărurile tradiţionale.

3) Veste bună pentru iubitorii preparatelor din peşte. În curând, vom putea mânca în restaurante doradă din Marea Neagră, după ce specialiştii au reuşit să aclimatizeze specia.

4) O băutură de peste 2.000 de ani, provenită din Asia, devine tot mai populară şi în ţara noastră. Supranumit "licoarea nemuririi", ceaiul Kombucha ar face minuni pentru sănătate.

5) Plaja din Mamaia va fi transformată complet anul viitor. Potrivit unui nou proiect, pe litoral vor fi amenajate locuri de joacă, puncte de prim-ajutor şi spaţii de acces pentru echipele de intervenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 septembrie 2023. Român, erou la Viena. Tânărul a salvat de la înec un bărbat împins în canalul Dunării