Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 aprilie 2024. Casele dintr-un sat maramureşean vor deveni muzeu viu

Observator de bine, 22 aprilie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 22.04.2024, 15:19

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 22 aprilie 2024

1) România scrie istorie și devine din nou campioană mondială la robotică, în Statele Unite. Echipa de la Colegiul Național "Alexandru Ioan Cuza" din Focșani a învins 243 de concurenţi pentru a lua aurul.

2) Casele dintr-un sat maramureşean vor deveni muzeu viu. Mai exact, după ce vor fi reabilitate, oricine le va putea vizita şi fotografia, chiar dacă sunt în continuare locuite.

3) David Popovici este pregătit pentru Jocurile Olimpice din Franţa. Sportivul a câştigat medalii de aur la toate cele trei curse la care a participat, în cadrul Campionatelor Naţionale de înot de la Otopeni.

4) Astăzi, întreaga lume sărbătoreşte Ziua Pământului. Milioane de oameni din mai toate ţările s-au organizat să strângă gunoaie sau să planteze copaci, pentru a mai ajuta la protejarea planetei.

5) Un polonez a stat timp de 4 ore scufundat în gheaţă şi a intrat în Cartea Recordurilor. Bărbatul de 53 de ani a depăşit vechea performanţă cu 50 de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 aprilie 2024. Casele dintr-un sat maramureşean vor deveni muzeu viu