Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 august. Pompierii români trimişi în Franţa s-au întors cu bine acasă

Observator de bine, 22 august 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 22.08.2022, 19:23

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 22 august

1) Încă două medalii pentru România la Campionatul European de natație de la Roma. Constantin Popovici şi Cătălin Preda au obţinut primele două locuri la proba săriturilor de la mare înălţime.

2) Veşti bune pentru cei care nu au ajuns încă la mare: programul ''Litoralul pentru toţi'' începe mai devreme anul acesta. Din 28 august, hotelierii promit preţuri şi cu 75 la sută mai mici decât cele din vârf de sezon.

3) Cei 77 de pompieri români care au ajutat la stingerea incendiilor din Franța s-au întors cu bine acasă. Timp de o săptămână, salvatorii au luat parte la misiuni în condiţii foarte dificile, iar eforturile lor au fost lăudate de presa de la Paris.

4) Festival inedit la Iaşi, organizat de preotul Dan Damaschin. "INIMO" adună la un loc artiști cunoscuți de la noi din țară, iar în loc de bilete, spectatorii donează bani pentru familiile nevoiaşe.

5) La doar o lună după ce şi-au unit destinele în Los Angeles, Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit pentru a doua oară. Petrecerea a avut loc pe proprietatea de 9 milioane de dolari pe care actorul o are în statul Georgia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 august. Pompierii români trimişi în Franţa s-au întors cu bine acasă