Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 ianuarie 2024. Pentru prima dată, în România a avut loc o etapă a Campionatului Mondial de Super Enduro

Observator de bine, 22 ianuarie 2024, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 22.01.2024, 09:17

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 22 ianuarie 2024

1) Pentru prima dată, în România a avut loc o etapă a Campionatului Mondial de Super Enduro. Cei mai talentaţi sportivi din lume au venit să ia parte la competiţia care a avut loc la Cluj.

2) Iarna din ultimele zile a desenat peisaje fascinante în inima Carpaţilor. Cheile Jieţului, din Hunedoara, s-au transformat într-un regat de gheaţă, care a devenit magnet pentru turişti.

3) Bernadette Szocs a obţinut medalia de bronz la turneul Europa Top 16. Sportiva a fost învinsă dramatic cu 4-3 la seturi, după ce a condus cu 3 la 1.

4) Cel mai mare patinoar din lume s-a redeschis după doi ani. Este situat în capitala Canadei şi are o lungime de 8 kilometri.

5) Aşteptarea s-a încheiat pentru fanii lui Justin Timberlake. După aproape şase ani, cântăreţul de 42 de ani lansează un nou album.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 ianuarie 2024. Pentru prima dată, în România a avut loc o etapă a Campionatului Mondial de Super Enduro