Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 22 iulie 2024. Medicii de la SCJU Arad au salvat viaţa unui băieţel de 9 ani, după ce i-au extirpat o tumoră gigant din abdomen

Observator de bine, 22 iulie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 22.07.2024 , 17:47

Observator de bine, știrile zilei de 22 iulie 2024

1) Intervenţie extrem de complicată, încheiată cu succes la spitalul din Arad. Medicii au salvat viaţa unui băieţel de 9 ani, după ce i-au extirpat o tumoră gigant din abdomen.

2) Echipa olimpică a României, formată din 107 sportivi, a plecat spre Paris cu gânduri mari. Fetele de la gimnastică participă la competiţie după o pauză de 12 ani şi sunt printre favorite la medalii.

Vezi și

3) Rezultat mare pentru România la Olimpiada Internaţională de Matematică. Elevii noştri au obţinut o medalie de aur, patru de argint şi una de bronz.

4) România este campioană europeană la baschet masculin, categoria sub 20 de ani. Tricolorii au învins Ucraina cu 80 la 58 în finală.

5) Trei bucătari din Luxemburg au intrat în Cartea Recordurilor cu o pizza de 101 metri. La final, preparatul a fost împărţit trecătorilor, care l-au dat gata în câteva minute.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 iulie 2024. Medicii de la SCJU Arad au salvat viaţa unui băieţel de 9 ani, după ce i-au extirpat o tumoră gigant din abdomen