Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 iunie 2023. Zăcământul exploatat, Neptun Deep, va transforma ţara noastră în cel mai mare producător din Uniunea Europeană

Observator de bine, 22 iunie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 22.06.2023, 14:56

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 22 iunie 2023

1) După două decenii de aşteptare, OMV Petrom și Romgaz anunţă că vor începe să scoată gaze din Marea Neagră, din 2027. Zăcământul exploatat, Neptun Deep, va transforma ţara noastră în cel mai mare producător din Uniunea Europeană.

2) Turişti din toate colţurile lumii au venit la deschiderea celui mai spectaculos drum din lume, Transfăgărăşanul. Cei mai încântaţi au fost motocicliştii, care s-au aşezat răbdători la "linia" de start.

3) Armata Română cumpără primele drone din istoria ei. Contractul este în valoare de peste 400 de milioane de dolari, pentru 7 avioane fără pilot.

4) Voluntarii de mediu au curăţat 10 tone de deşeuri de pe malurile Dunării. 70 de persoane au participat la operaţiune, care s-a întins pe parcursul a două săptămâni.

5) Veşti bune pentru cei care vor zbura de la Timişoara sau Cluj. Restricţiile pentru lichide în recipiente mari au fost scoase, după ce sistemele de securitate au fost modernizate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 iunie 2023. Zăcământul exploatat, Neptun Deep, va transforma ţara noastră în cel mai mare producător din Uniunea Europeană