Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 mai 2023. Un român a uimit lumea cu un singur pantof: cel stâng

Observator de bine, 22 mai 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 22.05.2023, 11:36

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 22 mai 2023

1) Un român a uimit lumea cu un singur pantof: cel stâng. Victor Vulpe, un designer din Timişoara, a ajuns cu creaţia sa pe podiumul celui mai mare concurs în materie de încălțăminte.

2) Gesturi emoţionante în regiunile italiene lovite de inundaţii puternice. Formula 1 a donat un milion de euro pentru victime, iar un pilot celebru s-a apucat să cureţe străzile alături de localnici.

3) Veste mult aşteptată de şoferii care circulă zilnic pe centura Capitalei. Pasajul Olteniţei, din zona de sud a oraşului, va fi inaugurat peste o săptămână.

4) Miting pro-european de amploare la Chişinău. 75.000 de persoane au cerut aderarea la Uniunea Europeană, în timp ce preşedinta Maia Sandu a anunţat că speră ca obiectivul să fie atins în 2030.

5) Un fost militar, cu ambele picioare amputate, a cucerit Everestul şi a stabilit un nou record mondial. Bărbatul spune că a făcut-o pentru a încuraja persoanele cu dizabilități să nu renunţe la visurile lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 mai 2023. Un român a uimit lumea cu un singur pantof: cel stâng