Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 mai 2024. Autorizația de construire pentru metroul din Cluj a fost semnată

Observator de bine, 22 mai, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 22.05.2024 , 14:54

Observator de bine, știrile zilei de 22 mai 2024

1) Primul scanner mobil cu raze X din România a fost instalat la Galați. Dispozitivul de ultimă generaţie este menit să reducă evaziunea fiscală, dar şi traficul de droguri sau de substanţe periculoase.

2) Creşte finanţarea pentru programul Casa Verde. Statul vrea să dea acum 30.000 de lei pentru ca beneficiarii să-şi poată instala nu doar sistemul fotovoltaic, ci şi o baterie de stocare a energiei.

Vezi și

3) Șase salate românești sunt printre cele mai apreciate din lume. Specialiştii străini au identificat preparatul cu ardei copt ca fiind tradiţional românesc şi l-au plasat cel mai sus în top, pe locul 26.

4) Autorizația de construire pentru metroul din Cluj a fost semnată. Potrivit proiectului, magistrala de 21 de kilometri va fi gata în 2031.

5) Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în România. Artistul va aduce un tribut medicilor noştri, care i-au salvat viaţa în septembrie 2023, când a suferit un infarct pe scenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 mai 2024. Autorizația de construire pentru metroul din Cluj a fost semnată