Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 noiembrie 2021. Irina Bara, al patrulea turneu câştigat în ultimele trei luni

Observator de bine, 22 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 22.11.2021, 15:58

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 22 noiembrie

1) 2,6 milioane de elevi s-au întors astăzi fizic la şcoală sau la grădiniţă. 12 judeţe au intrat în scenariul verde, după ce rata de infectare a scăzut sub trei la mie.

2) Irina Bara a câştigat un nou turneu de tenis la dublu, al patrulea în ultimele trei luni. Sportiva româncă a cucerit trofeul de la Montevideo împreună cu tenismena din Georgia Ekaterine Gorgodze.

3) Rolls-Royce afirmă că a creat cel mai rapid avion electric din lume. Aparatul de zbor a fost numit "Spiritul Inovaţiei" şi poate atinge o viteză maximă de 623 de kilometri pe oră.

4) Agenţia Europeană a Medicamentului a aprobat folosirea în caz de urgenţă a medicamentului împotriva covid-19 Merck. Tratamentul este administrat pacienţilor care au o formă gravă a bolii şi durează 5 zile.

5) Adele a convins gigantul Spotify să elimine butonul "shuffle" ca opţiune implicită în cazul albumelor. Cântăreaţa engleză a făcut apelul pe Twitter şi a menţionat că piesele trebuie ascultate în ordine, deoarece spun o poveste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 noiembrie 2021. Irina Bara, al patrulea turneu câştigat în ultimele trei luni