Antena Meniu Search
x

Adele a convins Spotify să elimine butonul shuffle, ca piesele să fie redate în ordinea dorită de artist. „Orice pentru tine”

Cântăreaţa engleză Adele a convins Spotify să elimine butonul shuffle ca opţiune implicită în paginile albumelor, astfel ca piesele să fie redate în ordinea dorită de artist.

de Redactia Observator

la 21.11.2021, 22:45

Adele a convins Spotify să elimine butonul shuffle, ca piesele să fie redate în ordinea dorită de artist. „Orice pentru tine”
Adele a convins Spotify să elimine butonul shuffle, ca piesele să fie redate în ordinea dorită de artist. „Orice pentru tine” - Profimedia Images

Adele a scris pe Twitter: „Nu facem albume cu atâta grijă şi consideraţie în ceea ce priveşte lista pieselor fără un motiv. Arta noastră spune o poveste şi poveştile noastre ar trebui ascultate aşa cum am intenţionat. Mulţumesc, Spotify, pentru că ai ascultat”

Serviciul de streaming i-a răspuns: „Orice pentru tine”. Şi a eliminat opţiunea ca ascultătorii să amestece ordinea melodiilor pe paginile albumelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simbolul shuffle - două săgeţi care se intersectează - apare încă la piese individuale de pe albume. Este în continuare posibil ca audiţia să înceapă cu orice melodie şi ca piesele să fie redate într-o ordine aleatorie.

Pe acelaşi subiect

Butonul shuffle apare în continuare şi în liste.

Adele a lansat recent albumul „30”, după șase ani de pauză

Albumul „30” al lui Adele a fost lansat vineri şi este primul al ei în decurs de şase ani. El este disponibil pe platformă încă de la lansare. Anterior, albumul „25” a putut fi doar cumpărat în format fizic şi descărcat atunci când a fost lansat, în noiembrie 2015.

A devenit albumul vândut cel mai rapid din istoria muzicii britanice, cu mai mult de 800.000 de copii în prima săptămână.

Abia în iunie 2016 a fost disponibil pentru streaming pe platforme ca Spotify, Apple Music şi Tidal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Adele a convins Spotify să elimine butonul shuffle, ca piesele să fie redate în ordinea dorită de artist. „Orice pentru tine”