Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 22 octombrie 2021. O femeie din Statele Unite a salvat 27 de căţeluşi, care urmau să fie eutanasiaţi

Observator de bine, 22 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 22.10.2021 , 20:48

Greta Gavrilă Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 22 octombrie 2021

1) O bătrână din Bârlad a mers să se vaccineze anti-covid în ziua în care a împlinit 100 de ani. Impresionaţi de gestul ei, medicii şi asistentele s-au mobilizat rapid şi au aşteptat-o cu tort.

Articolul continuă după reclamă

2) Un român norocos a devenit mai bogat cu un milion şi jumătate de euro peste noapte, după ce a câştigat marele premiul la Loto. Biletul a fost jucat la o agenţie din Galaţi şi a costat numai 5 lei.

3) A treia doză de vaccin anti-COVID Pfizer are o eficienţă de peste 95% împotriva formelor simptomatice ale bolii. Studiul a fost realizat pe 10.000 de pacienţi, majoritatea fiind infectaţi cu tulpina agresivă Delta.

4) O femeie din Statele Unite a salvat 27 de căţeluşi, care urmau să fie eutanasiaţi. Tânăra a zburat cu un avion mic din Alabama până în Florida când a aflat ce soarta urmau să aibă şi s-a întors cu toţi puii la bord.

5) Noua platformă de observaţie de pe un zgârie nori din New York a fost deschisă publicului. Turiştii pot admira oraşul de sub picioarele lor, de la o înălţime de 360 de metri.

Greta Gavrilă Like
Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 octombrie 2021. O femeie din Statele Unite a salvat 27 de căţeluşi, care urmau să fie eutanasiaţi