Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Observator de bine, 22 septembrie 2021. Catherine Zeta-Jones a anunţat că va veni în România

Observator de bine, 22 septembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

De Greta Gavrilă la 22.09.2021, 21:44
Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 22 septembrie 2021

1) Cea mai dezvoltată comună a demarat un program-pilot prin care îi învaţă pe elevi să mănânce sănătos. Copiii din Ciugud primesc zilnic nuci şi legume proaspete, culese din livezile din ţară.

2) Catherine Zeta-Jones a anunţat la gala Premiilor Emmy că va veni în România, alături de alte vedete de la Hollywood. Celebra actriţă va filma pentru serialul Wednesday, o continuare a aventurilor familiei Addams.

3) Mădălina Ghenea a transmis pe Instagram că se întoarce în băncile școlii. Frumoasa româncă a luat examenul de admitere la Universitatea pentru Stranieri din Perugia.

4) The Rolling Stones a susţinut luni seară primul concert din turneul „No Filter 2021”. Legendara trupă i-a adus un omagiu bateristului Charlie Watts, care s-a stins din viaţă în urmă cu o lună.

5) Un australian în vârstă de 42 de ani este considerat cel mai deştept om din lume. Terrence Tao este de profesie matematician şi are un iq de 230, dublu faţă de media la nivel global.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 septembrie 2021. Catherine Zeta-Jones a anunţat că va veni în România

Breaking News

Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost adus în cătuşe la Curtea de Apel

Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost adus în cătuşe la Curtea de Apel