Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 septembrie 2023. Introducerea catalogului digital a transformat o şcoală din Oradea într-o instituţie model

Observator de bine, 22 septembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 22.09.2023, 10:08

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 22 septembrie 2023

1) Introducerea catalogului digital a transformat o şcoală din Oradea într-o instituţie model. Elevii nu mai lipsesc de la ore, iar cei mai mulţi au acum medii peste 9.50.

2) Femeile gravide şi persoanele însoţite de copii mai mici de 5 ani vor avea prioritate la ghişee şi case de marcat. Legea a fost votată în Parlament şi va merge la promulgare.

3) Bucureştiul ar putea avea un nou aeroport internaţional, în zona de sud. Proiectul va fi construit după o colaborare între autorităţile din Capitală şi cele din Giurgiu.

4) Petrecere mare la grădina zoologică din Braşov, pentru singurii panda roşii din România. Angajaţii le-au făcut toate poftele şi i-au răsfăţat cu un tort de fructe.

5) La câteva zile după ce a fost concediată, o femeie din Franţa a dat lovitura vieţii. Aceasta a câştigat marele premiu la loterie, în valoare de 109 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 septembrie 2023. Introducerea catalogului digital a transformat o şcoală din Oradea într-o instituţie model