Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 aprilie 2024. Marele premiu al unui concurs NASA a fost câştigat de o echipă de elevi români

Observator de bine, 23 aprilie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 23.04.2024, 15:38

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 23 aprilie 2024

1) Marele premiu al unui concurs NASA a fost câştigat de o echipă de elevi români. 12 tineri de la Colegiul Tudor Vianu au prezentat proiectul "NOVA 2", o colonie spaţială cu 2.000 de oameni şi plante care cresc singure.

2) Cinci boboci de rață sălbatică au fost salvați de pompieri, la Brașov. O echipă de poliţişti a observat puii captivi într-un canal şi i-au chemat pe colegi în ajutor.

3) Povestea lui Ilie Năstase ajunge la Cannes! Documentarul care prezintă viaţa primului lider mondial din istoria tenisului a fost adăugat în selecţia oficială a festivalului de film.

4) Travis Scott vine pentru prima dată în România. Legendarul rapper american va concerta la festivalul "Beach, please!", care va avea loc la începutul lunii iulie.

5) Michelin mută în România o parte din producţia unei fabrici din Polonia. Cel mai mare producător de anvelope la nivel mondial are în ţara noastră 4.500 de angajaţi în prezent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 aprilie 2024. Marele premiu al unui concurs NASA a fost câştigat de o echipă de elevi români