Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 august 2021. Cel mai cunoscut medicament făcut în România, din nou în farmacii

Observator de bine, 23 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 23.08.2021, 22:59

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 23 august 2021

1) Cel mai cunoscut medicament făcut în România va apărea din nou în farmacii. Institutul Cantacuzino a anunţat că va relua producţia suplimentului Polidin, după un deceniu de pauză.

2) O adolescentă de 16 ani din Botoşani a fost salvată în ultima clipă după ce a căzut într-o fântântă adâncă de peste 4 metri. Fata avea răni la picioare, astfel că unul dintre pompieri a fost nevoit să coboare după ea şi să o aducă la suprafaţă.

3) Case de vânzare pentru numai 1 EURO, în apropiere de Roma. Un sat cu 3.000 de locuitori a anunţat că oferă 100 de proprietăţi în schimbul unui preţ simbolic, cu condiţia de a fi restaurate.

4) Angelina Jolie şi-a deschis cont de Instagram pentru a susţine drepturile afganilor. Prima postare a actriţei este o scrisoare a unei fete care se teme pentru viitorul ei, după ce talibanii au preluat puterea.

5) O fetiţă în vârstă de un an a supravieţuit miraculos timp de trei zile într-o pădure din Rusia, plină de animale sălbatice. Micuţa a fost găsită la 4 kilometri distanţă de casă, după o operaţiune la care au luat parte 500 de voluntari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 august 2021. Cel mai cunoscut medicament făcut în România, din nou în farmacii