Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 august. O şcoală din Iaşi a găsit soluţia pentru a ajuta la rezolvarea crizei de ingineri

Observator de bine, 23 august 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 23.08.2022, 22:44

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 23 august

1) Gest plin de omenie făcut de câţiva tineri, pe o stradă din centrul Iaşiului. Aceştia au coborât din maşină pentru a ajuta un tânăr aflat în scaun cu rotile să treacă peste o bordură, după ce traversase pe "zebră".

2) Pfizer cere autorităţilor americane autorizarea vaccinului împotriva variantei Omicron a coronavirusului. Compania susţine că o doză de rapel poate proteja persoanele vulnerabile în faţa unui posibil nou val de infectări care ar putea veni în toamnă.

3) O persoană fără adăpost a reuşit să îi impresioneze pe locuitorii Sectorului 3, după ce a înfrumuseţat străzile din zonă. Trecătorii îl ajută cu materialele de care are nevoie şi îi aduc zilnic de mâncare în schimbul picturilor pe care le face.

4) O şcoală din Iaşi a găsit soluţia pentru a ajuta la rezolvarea crizei de ingineri cu care se confruntă România. Conducerea a construit din sponsorizări un laborator cu echipamente de ultimă generaţie, unde elevii pot învăţa de mici cum se construiesc roboţii.

5) Nu degeaba se spune despre căţei că sunt cei mai buni prieteni ai omului. Cercetătorii au descoperit că animalele de companie pot plânge de fericire atunci când se reunesc cu stăpânii lor, iar acest lucru ajută la cimentarea relaţiei dintre cei doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 august. O şcoală din Iaşi a găsit soluţia pentru a ajuta la rezolvarea crizei de ingineri