Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 februarie 2023. România este pe cale să devină cel mai mare producător de gaz din Europa

Observator de bine, 23 februarie 2023, prezentat de Oana Ormenişan. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 23.02.2023, 09:53

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 23 februarie 2023

1) România este pe cale să devină cel mai mare producător de gaz din Europa. Analiştii consideră că ţara noastră va depăşi Olanda, care a înregistrat un declin în ceea ce priveşte exploatarea resurselor.

2) O pisică scoasă de sub ruinele cutremurului din Turcia a fost adoptată de salvatorul ei. Noul stăpân este un ciclist, care face parte din echipa naţională şi care a mers voluntar în zonele afectate pentru a da o mână de ajutor.

3) Un pianist român se pregăteşte să obţină al treilea record Guinness. Bărbatul din Oradea se va antrena 7 luni pentru a atinge 860 de bătăi de clapă într-un singur minut.

4) Un jandarm din Capitală a salvat două persoane dintr-un accident produs pe autostradă. Tânărul se întorcea de la părinţi şi era în timpul liber.

5) O femeie din Statele Unite a obţinut o mică avere pe telefonul iPhone cumpărat în 2007. Un colecţionar a plătit pentru el peste 60.000 de dolari, fiind încântat de faptul că nu a fost niciodată scos din cutie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi interesat recent de modalităţi de refinanţare a creditului?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 februarie 2023. România este pe cale să devină cel mai mare producător de gaz din Europa