Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 februarie 2024. Cea mai mare fermă de porci din Europa se va construi la noi în ţară

Observator de bine, 23 februarie 2024, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 23.02.2024, 11:23

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 23 februarie 2024

1) Calificare uluitoare a Soranei Cîrstea în semifinale, la turneul de la Dubai. Românca a învins-o pe câştigătoarea de la Wimbledon după ce a salvat şase mingi de meci.

2) Universităţile din România au preluat modelul american şi introduc sesiuni de preînscriere la facultate. Astfel, elevii pot da admiterea în primăvară, iar apoi rămâne doar să mai treacă bacalaureatul.

3) Cea mai mare fermă de porci din Europa se va construi la noi în ţară. Investiţia este 100% românească şi va crea zeci de locuri noi de muncă.

4) Patronii unei librării din Constanţa au dat lovitura în afaceri după ce au adoptat o pisică. Oamenii vin şi din alte oraşe să o vadă, iar la final se opresc să cumpere şi o carte.

5) Intervenţie chirurgicală extrem de complexă, realizată cu succes la Spitalul Colentina din Capitală. Medicii i-au salvat viaţa unui pacient de 76 de ani, diagnosticat cu o tumoare malignă rară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 februarie 2024. Cea mai mare fermă de porci din Europa se va construi la noi în ţară