Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 ianuarie 2024. În oraşul Cugir, tinerii pot depune cereri pentru a primi teren gratuit pentru construirea unei case

Observator de bine, 23 ianuarie 2024, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 23.01.2024, 20:07

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 23 ianuarie 2024

1) În oraşul Cugir, tinerii pot depune cereri pentru a primi teren gratuit pentru construirea unei case. Persoanele care aplică trebuie să aibă până în 35 de ani şi să demareze proiectul în cel mult un an.

2) Investiţie de peste un milion de euro, din fonduri europene, într-o şcoală din Mureş. Deşi învată în mediul rural, elevii au acum parte de cele mai înalte standarde în educaţie.

3) Programul Casa Verde a fost deblocat din această dimineaţă. Beneficiarii pot relua acum demersurile pentru instalarea panourilor fotovoltaice.

4) România ar putea intra anul viitor în proramul Visa Waiver. Rata de refuz a ajuns în 2023 la cel mai scăzut nivel, sub 9%.

5) Naomi Campbell a defilat pe podium la 53 de ani, la Paris. Supermodelul britanic a prezentat colecţia masculină creată de casa de modă Balmain.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 ianuarie 2024. În oraşul Cugir, tinerii pot depune cereri pentru a primi teren gratuit pentru construirea unei case