Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 23 iulie 2024. Elevii care au obţinut medii de 10 la examenele naţionale vor fi premiaţi

Observator de bine, 23 iulie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 23.07.2024 , 18:08

Observator de bine, știrile zilei de 23 iulie 2024

1) România va fi în prim-plan încă de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Dirijorul Cristian Măcelaru este cel care va conduce Orchestra Naţională a Franţei.

2) Studenţii unei universităţi din Iaşi au ocazia de a face practică în plantaţii, solarii sau laboratoare. Pe lângă faptul că sunt plătiţi, aceştia pot acumula şi experienţă în domeniile în care vor o carieră.

Vezi și

3) Elevii care au obţinut medii de 10 la examenele naţionale vor fi premiaţi. Stimulentele financiare pentru Evaluarea Naţională sunt de 2.000 de lei, în timp ce la BAC suma este de 5.000 de lei.

4) Misiune mai puţin obişnuită în Galaţi. Pompierii au salvat o barză care avea picioarele prinse în materialele folosite la construirea cuibului.

5) Investiţie majoră în oraşul Siret. O mare firmă germană anunţă construirea unei fabrici în valoare de 60 de milioane de euro, care va crea 600 de locuri de muncă.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 iulie 2024. Elevii care au obţinut medii de 10 la examenele naţionale vor fi premiaţi