Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 iunie 2023. România şi Bulgaria au şanse mari să intre în Schengen în următoarele luni, potrivit oficialilor europeni

Observator de bine, 23 iunie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 23.06.2023, 15:10

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 23 iunie 2023

1) Alimentele de bază vor fi mai ieftine de luna viitoare. Autorităţile au ajuns la un acord cu marile magazine pentru a plafona temporar adaosul comercial.

2) România şi Bulgaria au şanse mari să intre în Schengen în următoarele luni, potrivit oficialilor europeni. Prima etapă vizează graniţele aeriene, în octombrie, urmând ca problema frontierelor terestră să fie rezolvată până în ianuarie.

3) Comuna arădeană Grăniceri se pregăteşte de o investiţie de 800 de milioane de euro, cât bugetul ei pe 10 ani. Aici va fi construit cel mai mare parc fotovoltaic din Europa, compus din două milioane de panouri.

4) Părinţii vor primi de acum concediu şi indemnizaţie pentru îngrijirea copilului bolnav până când acesta va împlini vârsta de 12 ani. Până în prezent, de acest tip de venit beneficiau doar salariaţii cu copii de până la 7 ani.

5) Un pui de somn la prânz are numeroase beneficii, arată un studiu al cercetătorilor britanici. Persoanele care adoptă acest obicei pot "întineri" cu 6 ani şi dezvolta imunitate în faţa unor boli grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 iunie 2023. România şi Bulgaria au şanse mari să intre în Schengen în următoarele luni, potrivit oficialilor europeni