Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 mai 2023. În premieră pentru România, medicii au efectuat primele intervenţii chirurgicale în care au folosit proteze 3D

Observator de bine, 23 mai 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 23.05.2023, 09:20

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 23 mai 2023

1) Românii cu probleme ortopedice se pot bucura acum de ajutor personalizat. În premieră pentru România, medicii au efectuat primele intervenţii chirurgicale în care au folosit proteze 3D, realizate pe baza anatomiei pacienţilor.

2) Doi balerini din Hong Kong "adoptaţi" de România au ajuns vedetele Operei Comice pentru copii. Artiştii au venit în ţara noastră acum 5 ani şi au rămas definitiv, îndrăgostiţi de tradiţiile şi căldura oamenilor de aici.

3) Prima femeie astronaut din Arabia Saudită a ajuns pe Staţia Spaţială Internaţională. Tânăra de 34 de ani a declarat că este o plăcere şi o onoare să îşi reprezinte astfel regiunea.

4) Experienţă de Cartea Recordurilor în Cheile Galbenului, din judeţul Gorj. Amatorii de senzaţii tari au ocazia de a sta suspendaţi în hamace, la 200 de metri înălţime.

5) Doi arbitri români au fost selectaţi pentru finala Ligii Campionilor. Istvan Kovacs va fi al patrulea oficial, în timp ce Vasile Marinescu va fi rezervă pentru asistenţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 mai 2023. În premieră pentru România, medicii au efectuat primele intervenţii chirurgicale în care au folosit proteze 3D