Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 martie 2023. Maia Sandu a promulgat legea prin care limba de stat a Republicii Moldova este cea română

Observator de bine, 23 martie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 23.03.2023, 13:13

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 23 martie 2023

1) Maia Sandu a promulgat legea prin care limba de stat a Republicii Moldova este cea română. Decizia a fost luată la numai câteva zile de la votul din Parlamentul de la Chişinău.

2) Suceava a devenit primul municipiu din România cu transport public integral electric. Călătorii se bucură de un confort sporit, iar autorităţile, de costuri reduse.

3) O româncă apare în topul Forbes al celor mai de succes tineri întreprinzători din Europa. Ruxandra Pui este co-fondatorul unei platorme dedicate medicilor veterinari şi proprietarilor de animale de companie.

4) Banca Națională a României lansează vineri două monede noi, din aur şi din argint. Evenimentul este dedicat sărbătoririi a 100 de ani de la adoptarea Constituției României Mari.

5) Deşi este încă elevă, o fetiţă de 12 ani din Australia a ajuns milionară în dolari. Cu ajutorul mamei sale, adolescenta a lansat o companie de jucării care a înregistrat vânzări uriaşe încă din primele zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 martie 2023. Maia Sandu a promulgat legea prin care limba de stat a Republicii Moldova este cea română