Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 noiembrie 2021. Doi vloggeri de călătorii din Lituania și Ucraina s-au îndrăgostit de România

Observator de bine, 23 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 23.11.2021, 17:51

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 23 noiembrie

1) Cărtureşti a fost inclusă de presa franceză în topul celor mai frumoase librării din lume. Site-ul Le Monde scrie despre ea că este "un carusel de lumini", iar arhitectura, "o operă de artă".

2) Papa Francisc îi laudă pe tinerii care luptă împotriva schimbărilor climatice. Suveranul Pontif le-a transmis că ei reprezintă nu numai viitorul, ci şi prezentul.

3) Doi vloggeri de călătorii din Lituania și Ucraina s-au îndrăgostit de România. Ernestas şi Darina au ajuns întâmplător la noi, iar în loc de două săptămâni, au stat mai bine de o lună.

4) Cel mai bogat om din lume a ţinut o videoconferinţă cu fiul său de un an în braţe. Elon Musk a încercat să rămână serios pe parcursul prezentării, însă a cedat şi a izbucnit în râs la gesturile micuţului.

5) Salma Hayek a primit o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame. Recent, actriţa de 55 de ani a filmat alături de Mădălina Ghenea pentru producţia "House of Gucci".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 noiembrie 2021. Doi vloggeri de călătorii din Lituania și Ucraina s-au îndrăgostit de România