Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 noiembrie 2023. Primele tronsoane din Autostrada Moldovei ar putea fi deschise încă de anul viitor

Observator de bine, 23 noiembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 23.11.2023, 16:37

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 23 noiembrie 2023

1) Descoperire arheologică valoroasă într-o pădure din Bihor. Un bărbat a găsit cu detectorul de metale mai multe arme celtice vechi de 3.000 de ani.

2) Premieră medicală la un spital privat din Cluj. Doctorii au efectuat prima operaţie pe coloană cu ajutorul unui robot, printr-o metodă considerată mai sigură şi mai eficientă.

3) De la anul intrăm în rândul ţărilor civilizate şi scăpăm de cozile interminabile. Acte precum certificatul de naştere sau de căsătorie vor fi la numai un click distanţă, online.

4) Primele tronsoane din Autostrada Moldovei ar putea fi deschise încă de anul viitor. Autorităţile au finalizat semnarea contractelor pentru toate cele 13 loturi ale şoselei care va avea 450 de kilometri.

5) Cel mai mare robot autonom din lume are 12 metri înălţime şi a fost realizat de trei români. Este folosit pentru a inventaria marfa din depozite şi poate face într-o singură zi munca pe un an de zile a unui angajat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 noiembrie 2023. Primele tronsoane din Autostrada Moldovei ar putea fi deschise încă de anul viitor