Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 octombrie 2023. Peste un milion de români vor primi carduri noi de sănătate. Casa de Asigurări de Sănătate anunţă că noile carduri vor fi valabile până în 2030

Observator de bine, 23 octombrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 23.10.2023, 14:32

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 23 octombrie 2023

1) Peste un milion de români vor primi carduri noi de sănătate. Casa de Asigurări de Sănătate anunţă că noile carduri vor fi valabile până în 2030, iar cine îl pierde va plăti o taxă de 13,69 lei pentru înlocuire.

2) Cele mai frumoase pisici s-au dat în spectacol la SofistiCAT, eveniment dedicat iubitorilor de feline. Cel mai scump exemplar, o pisică din rasa bengaleză, a costat 800 de euro.

3) Mogoşa, poate cel mai frumos loc de care nu ai auzit. Staţiunea de la poalele Munţilor Gutâi atrage turişti ca un magnet. Lacul Bodi este o atracţie şi pentru turiştii maghiari.

4) Sibiul este primul oraş care dă startul sărbătorilor de Crăciun. Autorităţile anunţă că vor deschide târgul de Crăciun pe data de 17 noiembrie. Bucureştenii şi clujenii vor trebui să aştepte până spre finalul lunii.

5) Aventura America Express a început spectaculos. Concurenţii au ajuns în capitala criminalităţii din Columbia, cândva oraşul lui Pablo Escobar. În Medellin au apărut şi primele tensiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 octombrie 2023. Peste un milion de români vor primi carduri noi de sănătate. Casa de Asigurări de Sănătate anunţă că noile carduri vor fi valabile până în 2030