Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 aprilie 2024. Chef Richard Abou Zaki a primit "Oscarul" din industria gastronomică

Observator de bine, 24 aprilie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 24.04.2024, 15:27

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 24 aprilie 2024

1) Chef Richard Abou Zaki a primit "Oscarul" din industria gastronomică. Juratul "Chefi la Cuţite" a fost premiat la gala de la Milano pentru că a revoluţionat fine dining-ul.

2) Permisul auto ar putea fi obţinut de la 17 ani în România. Tinerii vor fi însă obligaţi să aibă un însoţitor permanent, care să aibă cel puţin 10 ani de experienţă.

3) Pensiile ar putea fi plătite mai devreme în luna mai. Poşta Româna caută soluţii pentru ca toţi beneficiarii să încaseze banii înainte de sărbătorile pascale.

4) România va avea patru arbitri la turneul final EURO 2024. Cel mai bine cotat este Istvan Kovacs, care recent a arbitrat un sfert de finală din Champions League.

5) România are încă un film în selecţia oficială a Festivalului de la Cannes. Pe lângă documentarul despre viaţa lui Ilie Năstase, şi lungmetrajul "Trei kilometri până la capătul lumii" a intrat în competiţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 aprilie 2024. Chef Richard Abou Zaki a primit "Oscarul" din industria gastronomică