Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 august 2021. Elev de 8 ani din Brașov, campionul Uniunii Europene la șah

Observator de bine, 24 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 25.08.2021, 00:57

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 24 august 2021

1) Un elev din Braşov a devenit campionul Uniunii Europene la şah sub 8 ani. Copilul este fiul unui poliţist, care în urmă cu 20 de ani a câştigat titlul naţional la şah clasic.

2) Palatul Buckingham a reluat ceremonia de schimbare a gărzii, după un an şi jumătate de pauză. Turiştii pot admira din nou defilarea soldaţilor, îmbrăcaţi în celebrele tunici roşii şi cu pălăriile inconfundabile.

3) Airbnb a anunţat că va găzdui gratuit 20.000 de refugiaţi afgani. Platforma de închirieri de locuinţe vrea să le ofere astfel şansa de a o lua de la capăt.

4) Un jandarm din Brăila se poate mândri cu două fapte bune în decurs de numai câteva zile. După ce în weekend a prins şi imobilizat un hoţ care jefuise o femeie, astăzi ofiţerul a predat poliţiei 2.000 de lei, uitaţi de o persoană în bancomat.

5) Trailerul filmului „Spider-Man: No Way Home” a fost lansat oficial şi a adunat deja zeci de milioane de vizualizări. Eroul jucat de Tom Holland va avea de înfruntat de această dată personaje din francize anterioare, precum Electro sau Doctor Octopus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 august 2021. Elev de 8 ani din Brașov, campionul Uniunii Europene la șah