Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 februarie 2023. Clienţii vulnerabili vor putea achita eşalonat factura la gaze

Observator de bine, 24 februarie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu. 

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 24.02.2023, 15:56

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 24 februarie 2023

1) Clienţii vulnerabili vor putea achita eşalonat factura la gaze. Autorităţile pregătesc un proiect prin care suma va fi împărţită pe o perioadă de minimum trei luni.

2) Plaja Corbu, aflată în patrimoniul Unesco, va rămâne la fel de sălbatică pe cât o ştim. Instanţa a anulat proiectul imobiliar care urmărea construirea a 240 de apartamente în zonă.

3) O celebră companie aeriană lansează primele curse de pe Aeroportul din Iaşi. Din primăvară, turiştii vor putea pleca de aici spre destinaţii precum Milano, Paris sau Bruxelles.

4) Agricultura românească intră într-o nouă eră, cea a energiei verzi. Fermierii îşi pot cumpăra cu bani de la stat panouri fotovoltaice, pentru a produce energie şi pentru a plăti facturi mai mici.

5) O femeie de 50 de ani din Ucraina a dat lovitura la loteria italiană. Aceasta a câştigat 500.000 de euro cu un loz pe care a plătit numai 5 euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 februarie 2023. Clienţii vulnerabili vor putea achita eşalonat factura la gaze