Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 ianuarie 2024. Al doilea cel mai mare terminal de aeroport din ţară, construit după Revoluţie, se pregăteşte de inaugurare

Observator de bine, 24 ianuarie 2024, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 24.01.2024, 11:08

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 24 ianuarie 2024

1) Al doilea cel mai mare terminal de aeroport din ţară, construit după Revoluţie, se pregăteşte de inaugurare. Este vorba de cel din Iaşi, care se va deschide în martie.

2) Victorie pentru statul român. Vânzarea celui mai mare castel baroc din Transilvania către o companie de stat din Ungaria a fost anulată în instanţă.

3) Caz impresionant la spitalul Fundeni din Capitală. O fetiţă de 3 ani a fost salvată de mama adoptivă, care i-a donat o parte din ficat.

4) Un simplu test de sânge ar putea diagnostica boala Alzheimer cu precizie. Noua tehnică s-a dovedit la fel de simplă ca metodele invazive, precum puncţiile lombare sau scanările cerebrale.

5) Un elev de 12 ani din Anglia are un IQ mai mare decât al lui Einstein sau Stephen Hawking. Tatăl elevului minune spune că nu s-a hotărât ce vrea să facă pe viitor şi că ar vrea să ajungă fotbalist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 ianuarie 2024. Al doilea cel mai mare terminal de aeroport din ţară, construit după Revoluţie, se pregăteşte de inaugurare