Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 iulie 2023. Podul peste Dunăre de la Brăila va fi iluminat în culorile drapelului național

Observator de bine, 24 iulie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 24.07.2023, 15:55

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 24 iulie 2023

1) Finală 100% românească la turneul de tenis de la Iaşi. Ana Bogdan a reuşit să câştige trofeul, după ce a învins-o în două seturi pe Irina Begu.

2) Podul peste Dunăre de la Brăila va fi iluminat în culorile drapelului național. "Spectacolul" va începe din luna decembrie, după ce sistemul va fi testat şi aprobat.

3) O ursoaică şi puiul ei au fost salvaţi, după ce au căzut în fosa septică a unui restaurant din Sinaia. Pompierii le-au întins o scară, iar animalele au ştiut să o folosească pentru a ieşi din groapă.

4) Proiect revoluţionar la Staţiunea Legumicolă din Buzău. Aici a fost construită o seră pe verticală, complet automatizată, care este de 5 ori mai profitabilă decât una obişnuită.

5) Capitala va avea primele 34 de autobuze electrice până la finalul acestui an. Mijloacele de transport vor fi produse în China şi asamblate într-o fabrică din Ciorogârla.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 iulie 2023. Podul peste Dunăre de la Brăila va fi iluminat în culorile drapelului național