Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 24 iulie 2024. Capitala s-ar putea încălzi cu apă geotermală, care ne va înjumătăţi facturile la energie

Observator de bine, 24 iulie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 24.07.2024 , 17:32

Observator de bine, știrile zilei de 24 iulie 2024

1) Capitala s-ar putea încălzi cu apă geotermală, care ne va înjumătăţi facturile la energie. România va fi ajutată de Statele Unite pentru a vedea cum poate fi exploatată resursa descoperită în nordul Bucureştiului.

2) Casele tradiţionale din chirpici îi fascinează pe străini. Zeci de studenti din Germania, Polonia sau Canada au venit în Bucovina pentru a vedea cum se construiesc de la zero.

Vezi și

3) Două filme româneşti se luptă pentru "Leul de Aur" la festivalul de la Veneţia. Producţiile sunt regizate de Andrei Ujică și de Bogdan Mureşanu.

4) Lucrările la linia tramvaiului 5 vor fi reluate. Potrivit estimărilor, după terminarea proiectului de 140 de milioane de lei, 12.000 de călători vor frecventa zilnic acest traseu.

5) Mai multe căsuţe pentru pisici fără stăpân au fost construite în sectorul 6 al Capitalei. Adăposturile sunt realizate printr-un proiect cu bugetare participativă.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 iulie 2024. Capitala s-ar putea încălzi cu apă geotermală, care ne va înjumătăţi facturile la energie