Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 iunie 2024. Centrul Cultural Româno-Moldo-German a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung brâu confecţionat

Observator de bine, 24 iunie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 24.06.2024 , 17:17

Observator de bine, știrile zilei de 24 iunie 2024

1) O purtăm cu mare drag şi oriunde pentru că ne aminteşte întodeauna de rădăcinile şi obiceiurile noastre, iar astăzi de ziua ei! IA este celebrată în întreaga lume.

2) Record românesc în Germania. Centrul Cultural Româno-Moldo-German a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung brâu confecţionat. Are 1.600 metri lungime.

Vezi și

3) BNR lansează astăzi o monedă cu totul şi cu totul specială. Este din argint şi celebrează 125 de ani de la naşterea lui George Călinescu. Preţul ei este de 500 lei.

4) Un sătuc italian vinde case la preţul unei cafele. Potenţialii cumpărători trebuie să îndeaplinească, totuşi, o condiţie. Aceea de a efectua lucrări de renovare.

5) Iar arbitrul român Istvan Kovacs a fost delegat la un nou meci de la EURO. El se va afla la centru la partida dintre Cehia şi Turcia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Este cod roșu de caniculă în mare parte din ţară. Cum vă feriţi de căldura sufocantă?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 iunie 2024. Centrul Cultural Româno-Moldo-German a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung brâu confecţionat