Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 martie 2023. România a ajuns la egalitate cu Portugalia şi Ungaria în ceea ce priveşte puterea de cumpărare, în 2022

Observator de bine, 24 martie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 24.03.2023, 15:03

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 24 martie 2023

1) România a ajuns la egalitate cu Portugalia şi Ungaria în ceea ce priveşte puterea de cumpărare, în 2022. Ţara noastră a devansat ţări precum Croaţia sau Grecia şi se apropie de Spania.

2) Moment istoric pentru podul de peste Dunăre de la Brăila. Supranumit "Golden Gate" de România, construcţia a intrat în linie dreaptă şi ar putea fi finalizată în mai puţin de trei luni.

3) Sâmbătă, în Parcul Circului este organizat primul târg de adopţii de căţei din acest an. Doritorii îşi pot alege animalul de companie gata vaccinat şi microcipat.

4) Cercetătorii sunt aproape să descopere un leac pentru leucemie. O pilulă experimentală a ajutat 18 pacienţi aflaţi în faza terminală să se vindece complet de cancer.

5) The Weeknd a fost declarat de Guinness cel mai popular muzician de pe planetă. Artistul de 33 de ani a devenit prima persoană care depăşeşte 100 de milioane de abonaţi pe Spotify.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 martie 2023. România a ajuns la egalitate cu Portugalia şi Ungaria în ceea ce priveşte puterea de cumpărare, în 2022