Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 noiembrie 2021. Snoop Dogg îşi promovează noul album pe străzile comunei Bogata

Observator de bine, 24 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 24.11.2021, 18:14

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 24 noiembrie

1) Snoop Dogg îşi promovează noul album pe străzile comunei Bogata, din Mureş. O postare a rapperului american a ajuns virală anul trecut, după ce a confundat localitatea din România cu... Bogota.

2) Celebrul lăutar Anghel Caliu Gheorghe a lansat un îndemn la imunizare împotriva covid-19 în limba romani. Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a campaniei de vaccinare şi a "strâns" 200.000 de vizualizări.

3) De 1 Decembrie va fi inaugurată prima autostradă începută după Revoluție și terminată în întregime. Şoseaua leagă Sibiu de Cluj Napoca, iar construcţia ei a durat şapte ani.

4) Statiunile de schi din nordul Italiei au fost redeschise după o pauză de un an şi jumătate. Pasionaţii spun că in zonă condiţiile sunt perfecte şi se aşteaptă la un sezon excelent.

5) Jennifer Lopez îmbracă rochia de mireasă în noua comedie romantică ''Marry Me'', al cărei trailer a fost lansat oficial. Din distribuţie fac parte nume sonore precum cântăreţul Maluma şi actorul Owen Wilson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Evitaţi să faceţi plajă între orele 11:00 - 17:00, aşa cum recomandă medicii?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 noiembrie 2021. Snoop Dogg îşi promovează noul album pe străzile comunei Bogata