Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 noiembrie 2022. O nouă specie de dinozaur a fost descoperită în Geoparcul UNESCO Țara Hațegului

Observator de bine, 24 noiembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 24.11.2022, 19:24

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 24 noiembrie

1) O nouă specie de dinozaur a fost descoperită în Geoparcul UNESCO Țara Hațegului. Potrivit paleontologilor, reptila a trăit în zonă acum mai bine de 70 de milioane de ani..

2) Ultimul veteran de război din garda regelui Mihai a fost sărbătorit la împlinirea unui secol de viaţă. Oficialii Armatei l-au aniversat cu onoruri militare, iar autorităţile i-au înmânat titlul de cetăţean de onoare.

3) Românii care trăiesc în Spania ar putea avea dublă cetăţenie. În prezent, autorităţile de la Madrid permit acest lucru doar francezilor şi portughezilor.

4) O monedă din aur, descoperită în Transilvania, oferă noi informaţii despre istoria Imperiului Roman şi a Daciei. Experţii spun că reprezintă dovada că un împărat considerat până acum personaj fictiv a existat cu adevărat.

5) Autorităţile investesc 40 de milioane de euro în 300 de staţii meteo în toată ţara. Asta ne va ajuta să ştim ce fenomene extreme ne ameninţă, iar pe femieri ce îi aşteptă: secetă sau grindină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 noiembrie 2022. O nouă specie de dinozaur a fost descoperită în Geoparcul UNESCO Țara Hațegului