Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 octombrie 2023. Două femei au scăpat din mâinile militanţilor HAMAS şi au fost preluate de autorităţile israeliene

Observator de bine, 24 octombrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 24.10.2023, 15:12

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 24 octombrie 2023

1) Două femei au scăpat din mâinile militanţilor HAMAS şi au fost preluate de autorităţile israeliene. Cele două vârstnice au fost eliberate în urma negocierilor mediate de Qatar şi Egipt.

2) 600 de lei pe lună, 7.200 pe an. Atât poate economisi un român care depinde obiceiul pacheţelului luat la serviciu. Românii din mediul urban cheltuie cel mai mult pe take away.

3) Copiii, pe cont propriu. Cardurile pentru minori devin tot mai populare în rândul părinţilor. Cu un singur click, adulţii pot afla pe ce cheltuie cei mici.

4) Riscul de a dezvolta Alzheimer ar putea scădea cu până la 60 la sută cu ajutorul unui medicament total neaşteptat. Cercetătorii vor să aprofundeze studiile asupra controversatei pastile Viagra.

5) Şanse pentru România să meargă la Campionatul European. Principala contracandidată, Israel, va juca patru meciuri în doar 9 zile, dintre care unul chiar împotriva naţionalei noastre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 octombrie 2023. Două femei au scăpat din mâinile militanţilor HAMAS şi au fost preluate de autorităţile israeliene