Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 25 aprilie 2024. Un angajat al ISU, aflat la cumpărături, a salvat viaţa unui client care intrase în stop cardio respirator

Observator de bine, 25 aprilie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 25.04.2024, 14:17

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 25 aprilie 2024

1) Surpriză pentru elevii români care au câştigat marele premiu la Campionatul Mondial de robotică din Statele Unite. La întoarcerea în ţară, zeci de colegi mai mici i-au aşteptat pe aeroport pentru a-i primi cu ovaţii.

2) Un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, aflat la cumpărături, a salvat viaţa unui client. Pompierul a resuscitat un bărbat de 83 de ani, care intrase în stop cardio respirator în faţa vânzătoarei.

3) Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record: 130 de miliarde de lei. Valoarea a crescut cu 30% numai în ultimul an.

4) Noul tren Metropolis produs de Alstom a sosit la Depoul Berceni. Vehicului de ultimă generaţie are camere de supraveghere interioare, afişaj al direcţiei de mers pe toate vagoanele şi sistem anti-graffiti.

5) Emmanuel Macron a acceptat să joace într-un meci de fotbal organizat în scop caritabil. Preşedintele francez a făcut echipă cu foşti mari sportivi şi chiar a reuşit să înscrie un gol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 25 aprilie 2024. Un angajat al ISU, aflat la cumpărături, a salvat viaţa unui client care intrase în stop cardio respirator