Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 25 iulie 2022. Irina Begu, primul trofeu din ultimii 5 ani

Observator de bine, 25 iulie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 25.07.2022, 13:48

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 25 iulie

1) Irina Begu a câştigat turneul de tenis de la Palermo, după ce a învins-o în finală pe italianca Lucia Bronzetti. Românca a cucerit primul ei trofeu după o pauză de 5 ani, ultimul succes fiind la Bucureşti, în 2017.

2) Turiştii care ajung în Maramureş se pot bucura de cea mai mare piscină naturală din estul Europei. Are 18.000 de metri pătraţi, iar persoanele dornice de senzaţii tari pot practica  sporturi nautice.

3) Operaţiile pe creier fără bisturiu, precum cele din străinătate, se fac acum şi la Iaşi. La Spitalul de Neurochirurgie, opt pacienți au fost trataţi cu ajutorul celor mai performante aparate din medicină.

4) Sudul litoralului a căpătat o nouă faţă, după apariţia noilor complexuri de patru stele. Turişii spun că acum au parte de condiţii ca în Turcia şi Grecia, însă la preţuri mai accesibile.

5) Pompierii din judeţul Mehedinţi au salvat două ţestoase din calea incendiilor de vegetaţie. Autorităţile au publicat imagini de la intervenţie pe Facebook, unde au primit sute de reacţii de apreciere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 25 iulie 2022. Irina Begu, primul trofeu din ultimii 5 ani