Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 25 iulie 2024. Peste zece mii de români vor beneficia de fonduri europene de până la 50.000 de euro, pentru a-şi deschide afaceri

Observator de bine, 25 iulie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 25.07.2024 , 17:06

Observator de bine, știrile zilei de 25 iulie 2024

1) Veşti bune pentru cei care vor să devină propriii lor şefi. Peste zece mii de români vor beneficia de fonduri europene de până la 50.000 de euro, pentru a-şi deschide afaceri.

2) Surpriză uriaşă pentru un băieţel din Gorj. De ziua lui, a fost vizitat de eroii săi preferaţi, poliţiştii, care au venit să îi ureze "La mulţi ani!".

Vezi și

3) Moment istoric pe străzile Parisului. Un tânăr care este paralizat de 11 ani a defilat cu flacăra olimpică, datorită unui exoschelet revoluţionar.

4) Noul spital de oncologie din Arad va fi operaţional de mâine. Noua unitate a costat 16 milioane de lei, iar aici pot fi trataţi 50 de pacienţi.

5) Voluntarii au colectat, într-o singură zi, 250 de kilograme de gunoaie de pe un gheţar elveţian. La acţiune au luat parte 90 de persoane, ajutate de ghizi montani.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 25 iulie 2024. Peste zece mii de români vor beneficia de fonduri europene de până la 50.000 de euro, pentru a-şi deschide afaceri