Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 25 iunie 2024. Doi localnici din Neamţ au salvat o fetită de 6 ani care a căzut într-un puţ adânc de 20 de metri

Observator de bine, 25 iunie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 25.06.2024 , 18:28

Observator de bine, știrile zilei de 25 iunie 2024

1) Două oraşe din România se află în topul celor mai fericite din lume. Cluj-Napoca şi Braşov au fost plasate de Happy City Index pe poziţiile 195, respectiv 220.

2) A început Festivalul Internaţional de teatru de la Sibiu, care va ţine timp de 10 zile. La eveniment iau parte 5.000 de artişti din peste 80 de ţări.

Vezi și

3) Tratament pentru pacienţii diagnosticaţi cu epilepsie severă. Medicii i-au montat unui bărbat primul dispozitiv din lume care poate preveni crizele.

4) Premieră mondială a cercetătorilor din China. Nava lor spaţială s-a întors pe Pământ cu noi eşantioane de pe partea întunecată a Lunii.

5) Doi localnici din Neamţ au salvat o fetită de 6 ani care a căzut într-un puţ adânc de 20 de metri. Aceştia au reuşit să o aducă la suprafaţă chiar înainte să sosească salvatorii de la ISU.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 25 iunie 2024. Doi localnici din Neamţ au salvat o fetită de 6 ani care a căzut într-un puţ adânc de 20 de metri