Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 25 mai 2023. Bunicii care au grijă de nepoţi vor primi lunar 480 de lei de la stat

Observator de bine, 25 mai 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 25.05.2023, 09:12

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 25 mai 2023

1) Presa din Italia laudă un şofer român, care a evitat o catastrofă. După ce i-a luat foc camionul într-un tunel, tânărul şi-a riscat viaţa şi a continuat să îl conducă până a putut opri în siguranţă pe dreapta.

2) Un olandez şi o româncă stabiliţi în Sibiu au pornit în aventura vieţii lor. Cei doi vor să meargă cu bicicleta până în Amsterdam, pentru a promova un stil de viaţă sănătos.

3) Bunicii care au grijă de nepoţi vor primi lunar 480 de lei de la stat. Banii vor fi oferiţi celor care se ocupă de creșterea copiilor cu părinți plecați la muncă în străinătate.

4) Un american s-a îmbogăţit peste noapte, după ce a găsit o sticlă de vin uitată de zeci de ani în beci. Bărbatul a scos-o la licitaţie şi a primit pentru ea peste 100.000 de dolari.

5) Veşti bune pentru creatorii de conţinut de pe Instagram. Compania-mamă Meta a anunţat că a ajuns la un acord pentru a reintroduce melodii în story-uri şi reels-uri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 25 mai 2023. Bunicii care au grijă de nepoţi vor primi lunar 480 de lei de la stat