Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 25 octombrie 2022. Prezenţă peste aşteptări la Festivalul Internaţional al Literaturii, organizat la Iaşi

Observator de bine, 25 octombrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 25.10.2022, 15:17

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 25 octombrie

1) Casele din singurul sat rotund din România vor fi reabilitate cu bani europeni. Charlottenburg, declarat în integralitate monument istoric, are majoritatea locuinţelor dispuse circular, în jurul unui parc .

2) La Sibiu a fost inaugurată prima fabrică a celebrului brand de lux Prada. Investiţia este de 15 milioane de euro şi va crea peste 330 de locuri de muncă.

3) Un copil de 6 ani a fost salvat în ultima clipă de un marinar, după ce a fost la un pas să se înece în Dunăre. Băiatul încerca să se urce pe un bac, însă s-a dezechilibrat şi a căzut în apă.

4) Prezenţă peste aşteptări la Festivalul Internaţional al Literaturii, organizat la Iaşi. Peste 15.000 de oameni au luat parte la evenimentul care a reunit 50 de scriitori din ţară şi din străinătate.

5) Un australian s-a ales cu o mică avere, după ce a găsit un safir extrem de rar în timp ce se plimba pe lângă casă. Bijuteria are 834 de carate şi a fost estimată la 12.500 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 25 octombrie 2022. Prezenţă peste aşteptări la Festivalul Internaţional al Literaturii, organizat la Iaşi