Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 25 septembrie 2023. Cea mai nouă stație de metrou din Capitală, Tudor Arghezi, va fi dată în folosință în noiembrie

Observator de bine, 25 septembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 25.09.2023, 16:53

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 25 septembrie 2023

1) Ana Bogdan a reuşit să câştige turneul de tenis de la Parma. Jucătoarea română a învins-o în finală pe principala favorită a competiţiei, în două seturi.

2) Pas uriaș în lupta cu boala Lyme. O echipă de oameni de ştiinţă a dezvoltat un vaccin cu ARN mesager împotriva bacteriei care cauzează afecţiunea.

3) Cea mai nouă stație de metrou din Capitală, Tudor Arghezi, va fi dată în folosință în noiembrie. Proiectul a costat 50 de milioane de euro, din fonduri nerambursabile.

4) Un monument istoric vechi de 400 de ani, aflat în judeţul Iaşi primeşte o nouă şansă. Locanicii s-au mobilizat pentru a salva Biserica lui Cujbă şi au organizat un concert caritabil.

5) Pentru a doua oară în istoria medicală, o inimă de porc a fost transplantată unei persoane. Pacientul este un american de 58 de ani, care suferea de o boală cardiacă în fază terminală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 25 septembrie 2023. Cea mai nouă stație de metrou din Capitală, Tudor Arghezi, va fi dată în folosință în noiembrie