Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 25 septembrie 2024. Noi ajutoare pentru familiile afectate de inundaţiile din Galaţi

Observator de bine, 25 septembrie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 25.09.2024 , 15:28

Observator de bine, știrile zilei de 25 septembrie 2024

1) Noi ajutoare pentru familiile afectate de inundaţiile din Galaţi. Acestea vor primi 15.000 de lei pentru a-şi cumpăra electrocasnice sau combustibil pentru încălzirea locuinţei.

2) Tarifele RCA rămân plafonate până la finalul anului. Măsura, impusă iniţial luna februarie a anului 2023, a fost prelungită astăzi de Guvern.

Vezi și

3) Sebastian Stan joacă iar într-un film Marvel. Actorul român apare în trailerul producţiei "Thunderbolts", alături de alte nume mari de la Hollywood.

) O nouă sesiune a programului Casa Verde Fotovoltaice va fi lansată vineri. În acest an, bugetul este unul record, de 2 miliarde de lei.

5) Timișoara a lansat un tur special pentru turiști. Autorităţile au făcut clasamentul celor mai "instagramabile" 40 de locuri din oraş.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 25 septembrie 2024. Noi ajutoare pentru familiile afectate de inundaţiile din Galaţi