Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 26 aprilie 2023. Înmatriculările şi radierile auto vor putea fi făcute online, în decurs de numai o zi

Observator de bine, 26 aprilie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 26.04.2023, 09:26

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 26 aprilie 2023

1) Cel mai bun aer din România este în Galați, potrivit unei statistici realizate de Agenția Europeană a Mediului. Orașul de pe malul Dunării se află pe locul 21 în clasamentul realizat de experţii de la Bruxelles.

2) Şoferii români ar putea scăpa de drumuri în plus şi cozi. Înmatriculările şi radierile auto vor putea fi făcute online, în decurs de numai o zi.

3) Statele membre ale Uniunii Europene au ajuns la o înţelegere privind reforma pieței carbonului. Acordul este cel mai important punct din cadrul planului de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră cu 55% până în 2030.

4) Un localnic din Vrancea a salvat un pui de urs de câteva săptămâni, care se rătăcise de mamă. Acesta l-a îngrijit și i-a dat de mâncare, după care l-a predat autorităţilor pentru a-l duce într-o rezervaţie.

5) Formula câştigătoare nu se schimbă, iar un american ştie cel mai bine asta. În mai puţin de un an, bărbatul a câştigat de 3 ori la loterie cu aceleaşi numere şi a adunat în total 150.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 aprilie 2023. Înmatriculările şi radierile auto vor putea fi făcute online, în decurs de numai o zi