Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 26 aprilie 2024. Cel mai mare spital din Galaţi va trata pacienţii cu ajutorul inteligenţei artificiale

Observator de bine, 26 aprilie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 26.04.2024, 14:32

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 26 aprilie 2024

1) Cel mai mare spital din Galaţi va trata pacienţii cu ajutorul inteligenţei artificiale. Noul soft face în 30 de minute o muncă pe care medicul o face în mai multe ore.

2) Angajaţii vor primi în acest an trei tipuri noi de vouchere, printr-un program finanţat de Uniunea Europeană. Astfel, aceştia vor beneficia de fonduri pentru competenţe digitale, lingvistice sau energie "verde".

3) Titlurile de stat vor putea fi cumpărate şi de românii din străinătate. Ministerul Finanţelor lucrează la o platformă prin care investiţiile să poată fi făcute online.

4) Şanse la medalia de aur pentru România, la Europenele de box la Belgrad. Lăcrămioara Perijoc se va lupta în finală, sâmbătă, cu principala favorită a competiţiei.

5) Marea Britanie a început testarea primului vaccin împotriva cancerului. Experţii spun că am putea avea de-a face cu un moment de cotitură în tratarea bolii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 aprilie 2024. Cel mai mare spital din Galaţi va trata pacienţii cu ajutorul inteligenţei artificiale