Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 26 august 2021. Pompierii români au predat măicuţelor mănăstirea din Grecia pe care au protejat-o de flăcări

Observator de bine, 26 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 26.08.2021, 20:13

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 26 august 2021

1) Pompierii români au predat măicuţelor mănăstirea din Grecia pe care au protejat-o de flăcări. După zile întregi de luptă cu incendiile, misiunea s-a încheiat cu bine, iar obiectivul este în siguranţă.

2) Cercetătorii au descoperit o schemă de tratament care ar putea reduce cazurile de malarie cu 70%. Studiul a fost realizat pe 6.000 de copiii din Africa, timp de 3 ani, iar rezultatele sunt mult peste aşteptări.

3) Două companii din Polonia au reuşit să creeze asfaltul cu miros floral. Inventatorii speră ca noul material să le ofere angajaţilor din construcţii un mediu mai plăcut şi mai productiv.

4) Gest emoţionant al unui fermier din Australia, care nu a putut participa la înmormântarea mătuşii din cauza restricţiilor. Bărbatul şi-a îndrumat oile pentru a forma o inimă uriaşă, iar apoi a împărtăşit imaginile filmate cu drona pe Facebook.

5) Astăzi este sărbătorită ziua internaţională a câinelui, cel mai bun prieten al omului. Tradiţia spune că stăpânii ar trebui să îşi răsfeţe animalul de companie cu recompense şi plimbări lungi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 august 2021. Pompierii români au predat măicuţelor mănăstirea din Grecia pe care au protejat-o de flăcări