Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 26 august 2024. La anul vom scăpa de vizele pentru Statele Unite

Observator de bine, 26 august, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 26.08.2024 , 16:37

Observator de bine, știrile zilei de 26 august 2024

1) România domină canotajul şi la nivel de juniori. Ţara noastră s-a clasat pe primul loc în clasamentul pe medalii, la Campionatul Mondial organizat în Canada.

2) La anul vom scăpa de vizele pentru Statele Unite. Autorităţile americane ar urma să anunţe decizia pe 15 octombrie, potrivit unor surse guvernamentale.

Vezi și

3) Cetatea Medievală Sighişoara s-a transformat într-un muzeu în aer liber pentru pasionaţii de maşini de epocă. Turiştii au venit să admire autoturisme de zeci de mii de euro, vechi de 100 de ani.

4) Mii de oameni au dansat weekendul acesta în centrul Capitalei. Peste 60 de şcoli, cu peste 2.500 de dansatori profesionişti, au împânzit Calea Victoriei, la cel mai mare eveniment urban şi comunitar din România.

5) La 102 ani, a devenit cel mai vârstnic paraşutist din Marea Britanie. O femeie şi-a îndeplinit visul chiar de ziua ei, reuşind în acelaşi timp să strângă 10.000 de lire pentru trei fundaţii caritabile.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 august 2024. La anul vom scăpa de vizele pentru Statele Unite