Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 26 iulie 2024. Azi este sărbătorit cel mai îndrăgit desert al verii: îngheţata. Preparatul ar avea originile în China

Observator de bine, 26 iulie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 26.07.2024 , 17:38

Observator de bine, știrile zilei de 26 iulie 2024

1) Misiune plină de emoţii pentru trei tineri pompieri din Baia Mare. Aceştia au asistat o gravidă la naştere, care a intrat în travaliu în drum spre spital.

2) Traseul turistic Via Transilvanica a intrat în top 100 cele mai frumoase locuri de vizitat din lume. Clasamentul a fost realizat de prestigioasa revistă Time.

Vezi și

3) Veşti bune despre Patricia, fetiţa din Craiova aflată în comă, care are nevoie urgenţă de operaţie. Banii pentru intervenţie s-au strâns rapid din donaţii, iar acum a plecat spre Turcia pentru a se face bine.

4) Primul cinematograf plutitor şi-a deschis porţile pe o plajă din China. Cetăţenii se pot bucura de cele mai iubite filme în timp ce se relaxează pe o canapea gonflabilă.

5) Azi este sărbătorit cel mai îndrăgit desert al verii: îngheţata. Preparatul ar avea originile în China, când acum mai bine de două mii de ani era făcut din orez fiert în lapte şi diverse arome.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 iulie 2024. Azi este sărbătorit cel mai îndrăgit desert al verii: îngheţata. Preparatul ar avea originile în China